Godt Nytår fra juniorafdelingen

Kære forældre og medlemmer,

Året 2017 i B.93 Tennis juniorafdeling har virkelig været et spændende kapitel på mange fronter.

Båstad træningslejr
Vi fik startet en fast tradition med at rejse til Båstad på træningslejr i starten af året og den første tur blev en kæmpe succes. Turen i det nye år er allerde udsolgt og vi bliver ikke mindre end 60 børn, der skal med.

Boldsamlere
Klubben blev med meget kort varsel spurgt om vi kunne hjælpe med at skaffe nogen boldbørn til slutspillet for senior hold.  Det sagde vi selvfølgelig ja til. Børnene blev uddannet og kom allerede i ilden samme weekend til DH Inde Slutspil i Ølstykke 2017. Det var en lærerig oplevelse for de 17 boldbørn og de fik stor ros for deres indsats. Vi er også blevet spurgt om vi kan stille med et boldsamler hold i marts 2018 til slutspillet og det gør vi selvfølgelig.

Ungdomsmesterskaberne indendørs og udendørs
Vi havde et rigtig flot indendørs UM, hvor mange spillere klarede sig rigtig flot. En kombination af spillernes hårde arbejde, et stærkt trænerteam, et positivt forældreengagement og et styrket værdibaseret træningsmiljø gav to guldmedaljer til Zoe og Sofie. Udendørs UM var også en kæmpe succes, da klubbens spillere kunne tage hele 7 medaljer med hjem til klubben. Året 2017 er måske det bedste UM år i klubbens historie og det er vi meget stolte af.

Skumtennis
Da der blev afholdt Sjællandsmesterskaberne i skumtennis var vi den klub med næstflest deltagere, kun overgået af KB. Vi havde hele 36 spillere med og de repræsenterede klubben på bedste vis. Hvem ved? Måske vi kan blive den klub, der har flest med i 2018.

Tennis Fritidsordning
Vi vil gerne gå imod tidens trend, hvor alt skal være intensivt med hurtige målbare resultater. Der skal være mere tid og plads til at gøre tingene i et mere roligt tempo. Stærke værdier skal bære træningen og det kræver tid, hvis de skal indarbejdes. Derfor startede vi en “Tennis Fritidsordning” op udendørs 2017. Det har været en kæmpe succes og bidrager positivt til klubbens træningsmiljø. Ordningen blev videreført indendørs og bliver udvidet, når vi går udendørs, så endnu flere kan blive en del af succesen.

Juniortræningen
Vores juniortræning har haft vokseværk igennem det sidste år og er nået op på ca. 350 børn og unge på træningen. Men vi nok må erkende, at vi ikke har plads til så mange flere. Vi arbejder hele tiden på at udvikle træningen på banerne og hele trænerteamet udvikler sig løbende. Men vi er glade for, at vi er blevet flere samt flere, der træner mere og færre vælger at forlade klubben, så det er positivt. 

Holdkampe
Vi har virkelig fået skabt en stærk holdkamp kultur for alle niveauer i år. I udendørssæsonen havde vi ikke mindre end 15 juniorhold tilmeldt med ca. 90 aktive spillere på de forskellige hold. Holdkampene er vigtige for os, da vi ved, det er den bedste måde, hvorpå vi kan få spillerne til at spille kampe og lære hinanden at kende. Det er et område, vi vil prøve at videreudvikle på i det nye år, så sammenholdet og afviklingen kan blive endnu bedre.

Sociale arrangementer
De sociale arrangementer er blevet et tilløbsstykke og det er vi virkelig glade for, da vi ved det binder klubben sammen. De tre største sociale arrangementer i år, med over 100 deltagere på hver, blev Tennissportens Dag, Sommerafslutningen med Borg filmen som centrum og til slut Juleafslutningen med banko og gaver. Det næste store sociale arrangement som vi håber I vil støtte op om, bliver Davis Cup landskamp i februar 2018 samt klubbens 125 års fødselsdag, hvor vi selvfølgelig har mange spændende aktiviteter på programmet. 

Alt i alt har 2017 været rigtig godt, men vi vil gerne opnå endnu mere i 2018. Derfor glæder vi os til at se jer og jeres børn i det nye år til mange forskelige aktiviteter på kryds og tværs af klubbens mange tilbud.

Godt Nytår

B.93 Tennis – Trænerteam

design-2711676_960_720