Juniortræning 1

 

 • Junior Tennis i tekstformat
  B.93 Tennis Juniortræning afholdes af vore kompetente trænere, der alle er uddannede hos Dansk Tennis Forbund. Der undervises under det international anerkendte Play & Stay træningskoncept, hvor boldens hårdhed tilpasses den enkelte spillers niveau. Vi vægter god træning, social samvær og holdånd højt og tilbyder en gratis prøvetime til alle, der ikke før har været medlem og trænet i B.93 Tennis – så de kan se om klubben, træningen og miljøet er noget for dem. Træningen er opdelt i nedenstående perioder, med følgende tilhørende priser:

  INDENDØRS, DEL 1 (1/10 – 19/1), DEL 2 (20/1 – 30/4)

  1-times træning pr. uge: 1300 kr.
  2-timers træning pr. uge: 1900 kr.

  UDENDØRS (2/5 – 30/9)

  1-times træning pr. uge: 1300 kr.
  2-timers træning pr. uge: 1900 kr.
  3-timers træning pr. uge: 2100 kr.
  4-timers træning pr. uge: 2400 kr.

  HVOR / HVORNÅR

  Det Nye Anlæg (Ved Sporsløjfen 10, 2100 Kbh. Ø)
  Det Gamle Anlæg (Per Henrik Lings Alle, 2100 Kbh. Ø)
  Mandag til fredag mellem kl. 14-18

 •  

 • MERE OM PLAY N' STAY
  Play og Stay:

  Kort fortalt er det et koncept hvor man tilpasser bolde, banens størrelse og undervisningen til elevens størrelse og færdigheder. Er man for eksempel en nybegynder på 6 år, starter man med at lære de basale slag, som forhånd og baghånd med en blød, let, stor og langsom rød bold på en minibane. Efterhånden som man bliver ældre, større og bedre, arbejder man sig frem mod at spille med en almindelig gul tennisbold på en almindelig stor tennisbane. Turneringer i Dansk Tennis Forbunds regi følger konceptet, så ens barn allerede ret hurtig kan deltage i en passende turnering.

  Om Play & Stay konceptet, skriver Dansk Tennis Forbund følgende: “Tennis er for alle, og Play & Stay konceptet sikrer at tennis bliver let og sjovt og sundt. Play & Stay konceptet kan med stor fordel bruges af alle aldersgrupper, men er primært rettet mod at give børn og unge en let og sjov introduktion til tennisspillet ved at benytte langsommere bolde på mindre baner samt ved at lade dem serve, spille og vinde point fra første færd.”

  Konceptet er skitseret herunder:

  PLAKAT_Play_and_Stay_hjde_01-tilpasset-web