SOMMERAFSLUTNING FOR JUNIORAFDELINGEN 2017

Efter en lang indholdsrig udendørssæson er det blevet tid til at afholde vores sommerafslutning. Vi er glade for at kunne invitere alle vores juniorspillere tilbage i tiden, hvor tennis ikoner som Borg og McEnroe formede tennishistorien. 

Vores sommerafslutning bliver nemlig en film oplevelse i Park Bio fredag d. 29. september 2017. 

Filmen hedder “Borg” og handler om svenske Bjørn Borg og hans største rival: den unge amerikaner John McEnroe. Det er en fortælling om to unge mænd, som blev legender og den pris de måtte betale for deres succes.

Vi vil gerne gøre sommerfesten til en sjov begivenhed. Derfor har vi selvfølgelig et tema til dagen. Vi skal alle være klædt ud som tennisspillere fra 70érne med klassisk hvidt tøj, træ tennisketsjer og pandebånd. Nu når vi er samlet, så fejrer vi selvfølelig også de som har vundet junior klubmesterskaberne.  

Program:

Kl. 16.10 – Vi mødes i Park Bio til en lille forfriskning 

Kl. 16.20 – Overrækkelse af præmier til klubmestrene 

Kl. 16.30 – Fælles billede og efterfølgende hygge

Kl. 16.45 – Åbner dørene

Kl. 17.00 – Film starter    

Pris: Gratis

Hvis dit barn gerne vil med, så skal I ind og tilmelde jer via vores bookingsystem. Vi har kun et begrænset antal pladser. Derfor kører vi efter “først-til-mølle-princippet”. 

Tilmelding: https://b93.halbooking.dk

Hvis dit barn gerne vil have slik og drikke, skal han/hun selv medbringe penge.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en sjov og oplevelsesrig tennisaften :-) 

VIGTIGT VIGTIGT

Hvis man tilmelder sig og ikke møder op uden afbud, så koster det kr. 85,-.  Afbud skal sendes til Bo Mortensen på mail: tennis@b93tennis.dk, senest 24 timer før arrangementet.    

Borg-McEnroe