SPÆNDENDE PILOTPROJEKT I TENNISAFDELINGEN

B.93 Tennis vil gerne styrke værditræning og det lange perspektiv!

B.93 Tennis opstarter et pilotprojekt “Tennis/Idræts fritidsordning” i sommeren 2017.

Vi er ekstrem glade for at kunne udvide og udvikle klubbens træningsmuligheder for B.93 juniormedlemmer. Det er vigtig for os som klub at sætte gang i talentudviklingen. Vores vision er at styrke fællesskabet igennem træningsmuligheder, hvor der er tid og rum til fordybelse samt dygtiggøre sig som spiller.

Vi vil gerne gå imod tidens trend, hvor alt skal være intensivt med hurtige målbare resultater. Der skal være mere tid og plads til at gøre tingene i et mere roligt tempo. Stærke værdier skal bære træningen og det kræver tid, hvis de skal indarbejdes. Derfor tror vi på, vores “Tennis/Idræts fritidsordning” vil kunne bidrage positivt til klubbens træningsmiljø.

Stukturen er følgende på Tennis/Idræts fritidsordningen:
Ansvarlig træner: Bo Mortensen
Dag: Onsdag
Sted: Per Henrik Lings Alle 10, 2100 Kbh. Ø.
Tidsrum: Kl. 14.00 – 18.00
Periode: 1. maj – 30. september (Lukket i skoleferierne)

Indhold:
Træningen vil tage udgangspunkt i, at den enkelte spiller skal lære at tage vare på sin egen træning. Det vil sige, at vi vil skabe robuste og ansvarsbeviste spillere, der igennem viden og sunde værdier selv kan løfte deres spil i en positiv retning. Derudover vil indholdet af træningen tage udgangspunkt i et bredt funderet tennis perspektiv. Det skal forstås på den måde, at vi gerne vil skabe hele tennisspillere, hvor det lange læringsmæssige perspektiv er i fokus. Derved tror vi på at vi kan skabe de bedste tennisspillere.

Spørgsmål vedrørende ordningen rettes til Bo Mortensen via mail: tennis@b93tennis.dk

Om os:
B.93 Tennis er en klub hvor lang historie, kærlighed til sporten og utraditionel tænkning giver dig glæde, indsigt og ubegrænsede sportslige muligheder – hvis du selv vil.

17545601_10212223037191084_3719736905341685097_o