Tilmelding Familie Tennis

Det er nu muligt at tilmelde sig Familie Tennis rate 2. 2018. 

Tilmelding her: TRYK HER

HVORFOR FAMILE TENNIS

AKTIV KVALITETSTID
Vi ved, at du har travlt! Men med Familie Tennis kan du dyrke motion, samtidig med at du er sammen med dit barn. Og I kommer helt sikkert til at ha’ det sjovt imens I møder andre tennisglade børn og forældre.

DYRK EN SUND INTERESSE
Forskning viser, at det er sundt for barnets udvikling og idrætsinteresse at have en forælder med til idræt de første år. Familie Tennis kan give dig og dit barn noget at være fælles om, og noget at snakke om efter træningen.

MOTORISK LÆRING OG UDVIKLING
Vidste du, at fysisk aktivitet udvikler dit barns motorik og indlæringsevne i for eksempel skolen? Familie Tennis’ trænere arbejder med balance, rytme og bevægelse i tennislege og spil, så børnene er aktive på et niveau, der passer til deres alder.

SOCIALT FÆLLESSKAB
På vores Familie Tennis-hold kommer dit barn både til at indgå i et trygt fællesskab og lære at begå sig på egen hånd. Trænerne bruger leg og sjove øvelser til at give børnene motivation og selvtillid, så de får lyst til at prøve sig selv af.

UDVID DIT NETVÆRK
Mød forældre med jævnaldrende børn, der har samme interesse. Det kan måske udnyttes med fælleskørsel til træning og andre arrangementer. Og hvem ved, måske fortsætter du med at spille tennis med de andre forældre, når børnene ikke gider at have jer med mere!

12187970_10153729677948685_2635558725910047370_o